GİRİŞ YAP

İstanbul, Ankara ve İzmir İllerinde Araç Kiralama Hizmeti

19.09.2018 08:19:59
İstanbul, Ankara ve İzmir İllerinde Araç Kiralama Hizmeti

İstanbul’da Güvenilir Kiralık Araç Hizmeti

Sunmuş olduğumuz araç kiralama hizmeti ile istediğiniz şehir içi alanda rahatlıkla aracınıza kullanabiliyorsunuz. Yurtiçi çalışmalarımızı gerçekleştirirken benimsemiş olduğumuz kaliteli iş prensibi üzerine araç kiralama hizmetinde bulunan bir firmayız. Oldukça uygun fiyatlar ile özel teklif fırsatlarından faydalanabilmek için güvenilir araç kiralayabileceğiniz sitemiz aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. Özellikle müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu kiralık araç sektöründe her bir müşterinin can güvenliği ve sağlığının ön planda oluşu prensibimizdir. Bu amaçla araçlarımız düzenli olarak ilaçlama hizmetinden geçmektedir. Dezenfekte işlemi sonrasında tüm detay noktalar tek tek temizlenerek hijyenik bir ortam oluşturulur. İstanbul içerisinde araç kiralama hizmeti sunan firmamız ile iletişime geçerek lüks araçlar ile sürüş deneyimini yaşayabilirsiniz. Araç kiralama hizmetinden faydalanmak günümüzde yeni bir araç alabilmenin oldukça pahalı olduğu dönemde oldukça ekonomik bir yöntemdir.

Araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen kişilerin öncelikle göz önünde bulundurmaları gereken nokta kiralama koşullarıdır. Bu süreçte karşılıklı anlaşmalar yapılarak belirli bir kâğıt imzalanıp ortak bir belge oluşturulur. Günlük ve aylık olarak kiralayabileceğiniz araçlarımız için belirli süreyi verdiğiniz takdirde anlaşmamız yapılabilmektedir. Yapılan sözleşme gereği belirlenen gün ve saatte aracı belirlenen yere bırakmanız gerekmektedir. İstenirse bu süreyi uzatabilmek adına gün sayısı üzerinden kira depoziti üzerine ekleme yapılabilir. 

 

Konforlu Araç Kiralama Hizmeti

Firmamız bünyesinde kiralamak istediğiniz araçlar için belirli bir yaş sınırı bulunmaktadır. Araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen kişilerin en az 2 yıllık ehliyeti bulunmalıdır. Bu ehliyetin geçerliliğinin var olması ve ibraz edilmiş olması da önemlidir. Anlaşma yapılırken bu kontrollere de dikkat edilmektedir. Kanuni yaş sınırı 18 olmasına rağmen firmamız içerisinde kiralanacak olan araçların 22 yaşında doldurmuş kişilere verildiğini de bildiririz. Gerekli belgeler doldurulduktan sonra firmamıza ait araçların; tescil belgesi, trafik belgesi, her bir araca ait özel sigorta resmî belgeler olarak sizlere sunulur. Güvenilir hizmet koşulları dahilinde karşılıklı anlaşmalar yapılarak araç kiralama aşaması tamamlanmış olacaktır. Ekonomik araç kiralama hizmetimiz üzerine daha detaylı bilgi alabilmek için sitemiz üzerinden iletişim numaraları ile bizleri arayabilirsiniz. Sunulmuş araçlar içerisinde sizde uygunluk gösteren lüks araçlı temininde bulunabiliyorsunuz. Tek başınıza tercih edebileceğiniz veya geniş aileler için de araç kapasitesini yükseldiği çeşitli araba modellerini bulabilirsiniz. Hizmet ağımız yurtiçi ve yurtdışı pek çok alanda sunulmuştur. Kaliteli hizmet içeriklerimizden faydalanabilmek kampanyalı araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilmek için güvenilir araç kiralama firmamız ile iletişim numaraları üzerinden irtibata geçebilirsiniz. Kısa sürede sizlere geri dönüş yapılacak ve belirli anlaşmalar yapılarak sözleşme imzalanıp aracın istediğiniz alana anahtar teslimi yapılacaktır.

 

İstanbul, Ankara ve İzmir İllerinde Günlük Araç Kiralama Hizmeti

Yaz veya Kış tatilini değerlendirmek isteyen kişilerin gezebilmek adına kiralık bir araca ihtiyaç duymaları doğal bir süreçtir. Böyle bir durumda arabası olmayan fakat tatil keyfini çıkarmak isteyen kişilere büyük kolaylık sağlayan güvenilir araç kiralama hizmeti sunan rent a car firmamız ile kiralık araç hizmetini sunuyoruz. Sitemiz üzerinden kolaylıkla rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Burada istediğiniz aracın özellikleri, yolcu kapasitesi, aracı kiralayabilmeniz için istenen evraklar, ödemeniz gereken kira tutarı, sigorta bilgileri ve size ait kişisel bilgiler doldurulduktan sonra kolaylıkla aracı rezerve edebilirsiniz. Bu alana bakıldığında gördüğünüz her bir aracın bulunduğu alanda günlük fiyat belirtilirken ön rezervasyon seçeneğini işaretleyerek kendinize o aracı rezerve edebilir ve ödemeyi sonrasında yapabilirsiniz. Ayrıca 0850 5150 322 nolu telefonu arayarak %5 extra bir indirim talebinde bulunabilirsiniz.

Adres: Tayakadın Mahallesi Terminal Caddesi No:1 34283 Arnavutköy, İstanbul
Tel: +90 549 505 30 00
Mail:ist@dabrentacar.com.tr
Copyright @ 2022 turev.net
Whatsapp İçin Tıklayınız