Hakkımızda

2004 yılına kadar araç kiralama sektörü Türkiye'de çok aktif olmayan bir profil çizmiştir. Ancak bu tarihten sonra, Türk turizminde gerçekleştirilen büyük gelişmeler ve yapılan yatırımlar aynı paralelde oto kiralama, araç kiralama sektörüne de yansımıştır. Bu dönemde DAB Rent A Car, filosunu büyük ölçüde genişletmiş, geniş yelpazedeki araçları ile bugün DAB Rent A Car Esengül Turizm Tic. Ltd. Şti. bünyesine katılmıştır ve çoğunluğu havalimanlarında olmak üzere Türkiye geneline yayılmış ofis ağıyla hizmet vermektedir. 

 

Biz
DAB Rent A Car ailesi olarak seçili Türk Rent A Car markaları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. 

Günlük ve yurtiçi araç kiralama, VIP transfer hizmeti, minibüs & otobüs transfer hizmeti, oto satışı ve A grubu turizm acenteliği alanlarında faaliyet gösteriyoruz. 
 
Kalite Politikamız
DAB Rent A Car için kalite, müşterilerimizin tüm beklentilerini karşılamaktır. İlkemiz, hizmette kaliteyi ekip çalışmasıyla daim kılmak ve en çağdaş seviyeye çıkarmaktır. Günümüzde, gerek kurumsal gerekse bireysel anlamda önemli bir ihtiyaca cevap veren turizm taşımacılığı, çeşitli düzeylerde birçok firma ve taşımacı arasından yetki belgeli, kurumsal, güvenilir, profesyonel işleyişe sahip bir firma ile çalışmak, kaçınılmaz bir gereklilik halini almıştır.
 
Hedefimiz 
Ulaşım hizmetlerinde müşterilerimize fayda sağlayarak çağdaş bilgi teknolojisi desteğiyle müşteri ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutmak, büyümemizin devamını sağlayarak karlılığı sürekli kılmak, ülke ekonomisine ve Türkiye turizmine katkıda bulunmaktır. 
 
Vizyonumuz 
Turizmin bir kolu olan ulaşım hizmetlerinde müşterilerine fayda sağlayan mükemmel bir organizasyon olarak tanınmaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QUICK MENU
Adres: Tayakadın Mahallesi Terminal Caddesi No:1 34283 Arnavutköy, İstanbul
Tel: +90 549 505 30 00
Mail:ist@dabrentacar.com.tr
Copyright @ 2022 turev.net
Click For Whatsapp